Japanese Street Food - GIANT CONCH & CLAM Okinawa Japan Seafood



In Okinawa, Japan giant clams and conches are usually found in seafood markets. All parts of the conch meat are edible. In East Asian cuisines, this seafood is often cut into thin slices and then steamed or stir-fried.

The large conch shells have been used as trumpets (Horagai) in Japan for many centuries. The instrument, which has served a number of purposes throughout Japanese history, has been given a number of Japanese names depending on its function.


沖縄では、日本の貝類や貝は、通常、海産物市場で発見されています。コンチング肉のすべての部分は食べられる。東アジアの料理では、このシーフードはしばしば薄切りにしてから蒸したり、炒めたりします。

大型の貝殻は何世紀にもわたって日本ではトランペットとして使用されています。日本の歴史を通じて多くの目的を果たしたこの楽器には、その機能に応じていくつかの日本の名前が付けられています。